Facebook

Even voorstellen:

Foto van wandeling kan niet worden geladen

Lisa is onze oudste ezel, ze is geboren in 1996. Sinds de zomer van 2009 woont Lisa bij ons. Lisa is ontzettend lief, maar weet ook heel goed wat ze wil en dat is.........Eten ! Josje is haar beste vriendin en ze zijn dan ook altijd samen.


Foto kan niet worden geladen

Sophie is een mini-ezel en geboren op 1 augustus 2002, Ze is de moeder van Saartje, die ook bij ons woont. Met z'n tweetjes wonen ze sinds januari 2019 bij ons. Sophie is een heerlijk rustig,knuffelig, lief ezeltje. (Het linker ezeltje op de foto)


Foto kan niet worden geladen

Pien is geboren in 2003 en samen met dochter Keetje woont ze sinds 2014 bij ons in Vriescheloo, Pien is groot en sterk, maar wel een beetje verlegen. Ze geniet erg van het borstelen en knuffelen.


Bassie is de stoere jongen van de groep, hij is geboren in 2004 en woont sinds maart 2009 in onze stal. Hij staat altijd vooraan om te gaan wandelen en heeft een vlot wandeltempo.Bassie is een hele mooie, knappe ezel.


Josje is het schatje van de kudde, ze kan met elke ezel goed opschieten, maar haar hartsvriendin is Lisa! Ze is heel meegaand en volgzaam. Ze is geboren op 12 mei 2007 en woont bij ons sinds juli 2011.


Joris is de tweede jongen in de kudde, hij is geboren op 29 april 2008 en hij woont sinds maart 2009 in Vriescheloo. Joris en Bassie zijn echte vrienden, elke dag spelen en ravotten ze wel even met elkaar, ze houden elkaar jong.


Keetje, de knuffelezel, als je haar gaat borstelen of knuffelen, stopt ze spontaan met eten (En eten doet een ezel het liefst) Ze is geboren op 1 juli 2011 en woont samen met mams Pien sinds 2014 bij ons.


Saartje is onze benjamin en ze heeft ook het kleinste formaat,Saartje is een mini-ezel. Ze is geboren op 3 juli 2016 en woont sinds januari 2019 bij ons. Ze is een grappig en stoer ezeltje en absoluut niet bang voor haar grotere ezelvrienden.